Reviews

Perfectie bestaat

★★★★★
5 5 1
Wederom bingo op 2 de feest met jullie als dj. Kan niet beter ongelooflijk goed!! Nogmaals dank aan dj Bart

Fantastisch

★★★★★
5 5 1
Fantastisch feest, begin tot einde stond dansvloer vol. Dank je wel aan de Dj en aan de bureau om steeds zo snel te antwoorden . Dank voor het maken van de speciale openingsdans, waar jullie toch veel tijd hebben ingestoken om het helemaal naar onze wensen te maken . Super !! Een echte aanrader zijn jullie ! Vriendelijke groeten, Bram en Jessy

woodstock revival

★★★★★
5 5 1
Just perfect! De juiste muziek van onze Woodstock periode. Fantastisch.

30-jarige vat 25 augustus 2017

★★★★★
5 5 1
Nogmaals aan héél het Dj-Bartje's team onze dank . Fantastisch feest ! Vanaf in het begin een heel goed gevoel en het feest was gewoon af, heel de tijd stond de dansvloer vol, gewoon super . Een echte aanrader Mvg, Danny

Tuinfeest voor 50ste verjaardag

★★★★★
5 5 1
Wij waren zeer tevreden over dj Benny. Hij hield rekening met onze wensen en smaken. Hij volgde het publiek goed op. De sfeer zat er goed in! Bedankt!!! Ook een prima organisatie van dj-Bartje's team.

Huwelijksfuif 11 augustus 2017

★★★★★
5 5 1
Graag melden wij dat onze huwelijksfuif zeer geslaagd was . Alles is zeer perfect verlopen van begin tot einde feest : zeer vlotte communicatie, afspraken en dan het belangrijkste het feest zelf . We hadden het niet beter kunnen dromen !! Gewoon zeer professioneel . Onze hartelijke dank . mvg, Dirk en Sabinne

Trouw Tina & Stijn

★★★★★
5 5 1
Wij hadden een onvergetelijke prachtige dag mede dankzij DJ Benny. Een supertoffe gast die openstaat voor alles. Hij is enorm vriendelijk en kan er last minute nog een persoonlijke touch aangeven dat het eens zo af maakte (bv. onze intrede). Ook de voorbereidingen vooraf verliepen heel vlot. Ze hebben een mix naar onze wensen aangemaakt (vader en dochter dans). Een koppel dat in augustus ook trouwt hebben spijt dat ze niet via jullie een DJ hebben geboekt. Als we nog eens een feestje hebben, weten we jullie te vinden!

Trouwfuif

★★★★★
5 5 1
Onze trouwfuif was fantastisch !!! Jullie zijn echt het geld meer dan waard, we wilden een echte trouwfuif met nadruk op " fuif " en wel ...dit was super geslaagd . Zelfs nu + 2 weken later krijgen wij nog steeds complimenten over de keuze van Dj, iedereen heeft zich super geamuseerd wij als jong koppel (25j.- 28j.), maar zeker ook de oudere generatie zoals ouders, nonkels en tantes en grootouders, iedereen.... echt de max !!! Dus zeker complimenten aan Dj Bart, die dat zo goed gedaan heeft en steeds een luisterend oor had, naar wat we kwamen aanvragen van muziek, als het kon draaide hij dit ook, gewoon super ! Dank u , dank u Ine en Danny

Trouw 07/07/2017

★★★★★
5 5 1
We willen jullie bedanken voor het topfeest! Heel veel genodigden hebben ons vele positieve commentaar gegeven over DJ Bart. (En het zijn echt vele positieve zaken). Ze waren dus zeer tevreden! Ook wij als bruidspaar zijn meer dan tevreden. We willen DJ Bart dan ook enorm oprecht bedanken voor het geslaagde feest. Ik raad iedereen zeker aan om jullie te boeken bij een feest. Communicatie, vriendelijkheid, kwaliteiten enz.. alles is tip top! Dank voor alles!

TopWeddingParty

★★★★★
5 5 1
Wij willen heel graag Dj Paul bedanken voor de fantastische weddingparty! Hij heeft ervoor gezorgd dat er op elk moment van de avond mensen op de dansvloer stonden. Verschillende muziekstijlen dus voor ieder wat wils. Wij hebben er ongelooflijk hard van genoten! Bedankt om er een memorabele avond van te maken! Veel succes in de toekomst!

40ste verjaardag

★★★★★
5 5 1
Zeer geslaagde avond met leuke dansmuziek. DJ Benny staat open om tijdens de avond verzoeken van de gasten in te vullen. Bedankt!

Trouw Hilde en Wout met dj Benny

★★★★★
5 5 1
WAT een feest was me dat !!! De avond is perfect verlopen, net zoals wij het in ons hoofd hadden. Een dikke pluim voor jullie hele team. De communicatie voor het feest was super alsook de avond zelf! Iedereen heeft een TOP avond gehad, van jong naar oud! Dj Benny heeft er voor gezorgd dat er altijd volk op de dansvloer stond! Een aanrader, zeker als je ook van het stevigere werk houd!

Trouw 17/06/'17

★★★★☆
4 5 1
We zouden het hele team nog eens willen bedanken voor de vlotte samenwerking. Al onze liedjes die aangevraagd waren, hebben we horen passeren. Hier en daar is nog een liedje aangevraagd door het aanwezige volk. De dj draaide muziek voor ieder wat wils, op elk moment was de dansvloer gevuld tot aan het einde. Het was een geslaagd feest, duizend maal dank.

Huwelijksfeest

★★★★★
5 5 1
Wij zijn heel tevreden! De communicatie op voorhand liep héél goed, wij kregen altijd zeer snel antwoord via mail. Top!! DJ Benny heeft met al onze wensen rekening gehouden en is er in geslaagd om van in het begin iedereen de dansvloer op te krijgen. Zeer sympathieke kerel trouwens!! Niks dan complimenten! Keep up the good work 🙂

trouwfeest 02-06-2017

★★★★★
5 5 1
De gasten waren super enthousiast over de DJ. Iedereen stond op de dansvloer van begin tot einde. Een aanrader!!!

Trouwfeest christophe en melissa

★★★★★
5 5 1
Beste, Nu alles terug rustig geworden is zou ik langs deze weg jullie nog eens enorm willen bedanken voor een geweldige avond met goede muziek. Iedereen heeft zich geamuseerd. We zullen jullie team zeker aanbevelen. Nog een fijne avond. Nancy x

Trouwfeest 22-04-2017

★★★★★
5 5 1
DJ Dave heeft super gespeeld op ons trouwfeest. Is iemand die met passie draait en nog enkel met LP's. Echt fantastisch! We hebben veel lof gekregen over de dj. Veel sfeer, volle dansvloer...we konden ons geen betere wensen. Ook de communicatie op voorhand verliep perfect, correcte afspraken e.d. Een absolute aanrader om het dj Bartjes team te reserveren voor je feest! Bedankt om ons een geweldig dansfeest te bezorgen!

De DJ was super!!!

★★★★★
5 5 1
De dj was super!!!!!!! Ook de dienst vooraf was tiptop!!!!!!!! Bedankt voor het hele team Openings dans ,muziek bij de taart gewoon geweldig Bedankt Denise Herman

50 jaar huwelijk

★★★★★
5 5 1
Hartelijk dank om rekening te houden met onze voorkeur bij de muziekkeuze. Alles is vlot verlopen. We vonden het geweldig !

Trouwfeest

★★★★★
5 5 1
We hadden jullie voor onze trouwfeest geboekt en het was echt super . Super goeie muziek en ambiance . De Dj was echt heel vriendelijk en behulpzaam . Toffe samenwerking en heel goeie organisatie echt het was top

Trouwfeest

★★★★★
5 5 1
We hadden jullie voor onze trouwfeest geboekt en het was echt super . Super goeie muziek en ambiance . De Dj was echt heel vriendelijk en behulpzaam . Toffe samenwerking en heel goeie organisatie echt het was top

Fantastische Trouwfuif april 2017

★★★★★
5 5 1
Aan heel het Team onze dank ! Gewoon perfect, kon niet beter, zeer goed aanvoelen met onze gemengde gasten, oud, jong zoals wijzelf, super ! De dansvoer stond vol van begin tot einde, dus jullie team is een echte aanrader .

Verjaardagsfeest voor de vrouw

★★★★★
5 5 1
Bedankt aan dj Benny voor de tidige opkomst na een toch wel spannende last minute oproep . Dj Benny , twas een top feestje met veel ambiance . Bedankt

50 jarig verjaardagsfeest

★★★★★
5 5 1
28 januari heb ik mijn 50 jarig verjaardagsfeest gegeven te Wuustwezel met dj Bartje. De sfeer was top vanaf het eerste nummer. Iedereen was het erover eens dat we een steengoede dj hadden gecontacteerd. Alvast bedankt voor het brengen van de goede ambiance en veel succes voor de toekomst. Vriendelijke groeten. Tonny

Personeelsfeest

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor de geweldige DJ die een absolute aanvulling was op ons personeelsfeest. Het was een tof dans feest, ons personeel was zeer tevreden over de DJ. Zeker een aanrader!

LEGENDARISCH

★★★★★
5 5 1
Bedankt aan het ganse team! Jullie hebben ons feest laten knallen. Onze openingsdans was om 22u30 al, en tot 4u00 hebben we non-stop op de dansvloer gestaan. Een goede DJ maakt (duidelijk) het feest! Een dikke pluim voor jullie professionalisme, zowel per e-mail als "live", aan de draaitafel! MERCI, Kevin en Laura (en onze partysquad)

Irish Pub Patrick Foleys Gent

★★★★★
5 5 1
Ik heb jullie bij deze klant " Irish Pub Patrick Foleys "al enkele keren bezig gezien en vooral gehoord, ( Halloween, st Patrick's day en nu afgelopen nieuwjaar 2016 ) het was telkens een andere Dj, MAAR telkens een zeer goede Dj !! Letterlijk alles wordt gedraaid, steeds ambiance en sfeer tot in de vroege uurtjes, ... .echt de max . Dus e-mailtje is onderweg voor mijn huwelijksfeest, wij kiezen resoluut voor jullie team . Alvast ook onze beste wensen voor heel het team .

Roland 60 jaar

★★★★★
5 5 1
het verjaardagsfeest voor Roland op zaterdag 19 november 2016 Het feest was een GROOT succes, met heel veel ambiance, en dit gerealiseerd door Dj Bart, iedereen heeft ervan genoten en was vol lof over de Dj Er waren mensen bij, die normaal gezien nooit dansen, maar nu niet waren weg te slaan van de dansvloer voor ons volgend feest weten we waar we moeten zijn mvg Monique en Roland

Top DJ!

★★★★★
5 5 1
Voor ons huwelijksfeest op 27 augustus 2016 deden we een beroep op het team van DJ Bartje. De voorbereidingen en afspraken verliepen uiterst professioneel en vlot. Geen wonder dat alles de dag zelf dan ook perfect verliep. Echt een aanrader! In het bijzonder willen we langs deze weg ook nog graag DJ Bart zelf bedanken want hij maakte van ons trouwfeest een echt dansfeest. Perfecte keuze van genre/liedjes, vlotte overgangen, speelde in op aanvragen, kreeg zijn publiek mee, ... 🙂 Kortom echt een DJ in hart en nieren, die zijn vak super beheerst. Wij zijn SUPER tevreden, doe zo verder! 🙂 Vele groetjes Kristien & Wouter

Jan Claes

★★★★★
5 5 1
Dj Bart heeft een perfecte set gespeeld, ambiance van begin tot einde. Zeer correcte afspraken, absolute aanrader. Wij gaan zeker nog gebruik maken van jullie diensten.

verjaardagfeest 60 jaar

★★★★☆
4 5 1
perfecte service en opvolging. De DJ Dave liet alles naar wens verlopen

trouwfeest

★★★★★
5 5 1
Dag dj Bart U hebt prachtig gespeeld op onze trouwfeest zeker aan te raden voor mensen die nog iemand zoeken wij zijn heel tevreden wat u voor ons gedraaid hebt grt Danny en Matine bedankt bedankt bedankt

Dj Bart

★★★★★
5 5 1
Het is weer enkele weken geleden, maar zeker wil ik Bart en het team bedanken voor de echt wel fantastische avond. Ambiance van begin tot einde van het feest, alle genodigden vonden het een heel goede Dj en alles verliep zeer vlot en vooral snel, dit alles kon gewoon niet beter . Bedankt

trouwfeest

★★★★★
5 5 1
Dj Benny was echt fantastisch! Hij voelde perfect aan wat hij moest draaien, onze gasten en wijzelf hebben ons ontzettend geamuseerd! Zeker en vast aan aanrader en als we ooit nog eens een dj nodig hebben, weten we bij wie we moeten zijn!

Huwelijk 02/09/16

★★★★★
5 5 1
Een hele dikke mercie aan DJ Benny voor ons huwelijksfeest zo feestelijk te maken! Het was een pure gok om jullie eruit te kiezen maar we konden ons geen betere dj wensen! Ondertussen is er al veel naar jullie gegevens gevraagd! Bedankt voor alles!

trouwfeest

★★★★★
5 5 1
Dikke merci aan Franky om de praktische kant perfect en snel te regelen. En Dj Bartje super bedankt om er leuke avond van te maken! Echt een aanrader om met samen te werken !

Fantastische avond!

★★★★★
5 5 1
Bedankt aan dj Dave om de muziek op onze huwelijksfuif te verzorgen! Alles was dik in orde, communicatie met dj Bartjes team verliep heel vlot en de muziek was exact wat we wouden. Leuke mix, voor ieder wat wils. Onze gasten hebben zich enorm geamuseerd. Zeker een aanrader!

Super trouwfeest met DJ Benny

★★★★★
5 5 1
De keuze van onze DJ was een gok via internet, maar ik ben zo blij dat we snel op de site van DJ Bartje's team kwamen. Vlotte communicatie. DJ Benny draaide op ons feest en dit was geweldig! Dansvloer nooit leeg geweest. Hij nam al onze suggesties en vragen op in zijn speellijst en paste vlot zijn muziekstijl aan doorheen de avond. We kunnen DJ Benny aan iedereen aanraden. Bedankt DJ Benny en het hele team!

Trouwfeest

★★★★★
5 5 1
Onze DJ, Dj Benny, was top! Hij heeft met al onze wensen rekening gehouden ook al was het geen gemakkelijk feest! Nen dikke merci Groeten, A&G

Huwelijksfeest - DJ Bartje

★★★★★
5 5 1
Via deze weg willen wij het volledige DJ Bartje's team ontzettend bedanken voor de vlotte communicatie voorafgaand en de super fijne muziek op ons trouwfeest! Geen vraag was jullie teveel, geen last minute verandering te moeilijk... En wat een afsluiter van de avond: geweldig! Jullie zijn een TOP-team en wij kunnen iedereen aanraden om met jullie samen te werken.

een geweldig feest!!!

★★★★★
5 5 1
Dj Bartje heeft ons echt een geweldig feest gegeven. Eenmaal als de dansvloer geopend was stond deze ook meteen vol en dit is zo de hele avond gebleven. Iedereen heeft zich super goed geamuseerd en we zullen nog vele jaren blijven denken aan ons geweldig trouwfeest!

Dj Benny

★★★★★
5 5 1
Dj Benny was echt top!! We hebben een geweldig trouwfeest gehad mede dankzij hem!! Een echte aanrader!! Christophe & Sylvie trouwfeest van 09-07-2016

Huwelijk San Marco 10/06/2016

★★★★★
5 5 1
Super hard bedankt om van ons trouwfeest het beste feestje in jaren te maken, ik had het niet beter kunnen dromen!! We hebben volledig quarte blanche gegeven en DJ Bart heeft er een echt feestje van gemaakt! Niet alleen wij maar alle gasten waren vol lof! DANK U!!!!

3 X SUCCES !

★★★★★
5 5 1
Aan héél het team, nogmaals onze dank . 10jaar terug ons huwelijk waarop Dj Bart draaide, super goed . 4 jaar terug een gemengd feest 3 verjaardagen samen, een beetje bang, daar jullie er een andere Dj op plaatsten,... . Maar Dj Dave deed dit ook fantastisch ! Afgelopen week 10jaar gelukkig getrouwd, was het Dj Benny, tja.... , weer zeer geslaagd . Dus echt een top team een aanrader, ook het zeer snel antwoorden op de e-mails en de samenvatting van feest en info. is zeer overzichtelijk . P.s complimenten met jullie nieuwe site . Een grote dikke pluim en een dikke Dank u wel ! Frederik

trouwfeest 14 mei

★★★★★
5 5 1
Van het begin tot het einde stond er volk op de dansvloer!! Het was top! Applaus voor de dj 😀

DJ Benny

★★★★☆
4 5 1
op het gouden jubileum van mijn ouders is Benny erin geslaagd om een goeie sfeer te creëren wat toch niet zo evident is op een feest met kleinere groep mensen en waarbij dan ook nog eens de gemiddelde leeftijd 50+ is Vele goede reacties. Bedankt voor de fijne avond.

Gouden jubileum

★★★★★
5 5 1
Bij ons speelde discobar " Woody". Geweldige sfeer. Een meer dan geslaagde avond, waarvoor dank. Anny en Emiel.

Personeelsfeest in The Tree te Lier

★★★★★
5 5 1
Aan Dj Bart, je bezig gezien ( gehoord 🙂 ) op ons personeelsfeest . Echt geweldig . Wij gaan volgend jaar in het huwelijksbootje stappen en denken bij deze al aan u, mailtje is reeds verstuurd 😉 Vriendelijke groeten, Anneke

BASF eindejaarsfeest

★★★★☆
4 5 1
Voor ons eindejaarsfeest waar we met 350 personen aanwezig waren hadden we contact genomen met Dj Bart. Tijdens onze receptie en nadien het feestmaal had Johan voor de nodige sfeer gezorgd, een rustige achtergrondmuziekje. Omstreeks 18h werd de dansvloer geopend en het werd een succes van begin tot einde, steeds een volle dansvloer ! Alle soorten muziek kwamen aan bod. Daarvoor onze hartelijke dank aan Johan en hun team Je hoort nog van ons, groetjes François

Huwelijk - Dj Paul

★★★★★
5 5 1
Beste Dj Bartjes Team, Graag willen wij jullie bedanken voor de super vlotte samenwerking ( vanaf de eerste email ) en het topfeestje tijdens ons huwelijk! Dj Paul heeft vanaf de openingsdans tot het allerlaatste nummer de dansvloer vol gekregen en gehouden. Het publiek van zowel jongeren als ouderen waren dolenthousiast. Een perfecte muziekkeuze ( van meezingers tot de laatste nieuwe tracks ) zorgde voor de hele leuke sfeer. Ook tijdens de maaltijd was de muziekkeuze ideaal om gezellig te kunnen tafelen. Het materiaal was ook zeker in orde. Verlichting, Pioneers, apple laptop,.... Het team is volledig mee met de huidige vereisten! Een echte aanrader!!!

Super team!!

★★★★★
5 5 1
Hallo DJ Bartje ......intussen is het trouwfeest al een paar weken geleden ,maar alles zit nog fris in ons geheugen. het was in èen woord een superfeest dankzij onze DJBenny die alles en iedereen over de dansvloer liet zweven: jullie zijn top... een, aanrader!!! Nogmaals merci voor onze leuke avond;.....als we hier nog feestjes organiseren zorgen jullie heel zeker voor de muziek, Beloofd!!!! Groetjes

Huwelijksfeest 12 december 2015

★★★★★
5 5 1
Gewoon heel goed !! Wij zijn dan ook super tevreden, alles verliep meer dan goed ! Alle gasten ook tevreden en zeker wijzelf . Dank u

Huwelijkfeest op vrijdag 4 december 2015

★★★★★
5 5 1
Gewoon fantastisch, We kunnen het niet beter uitdrukken dan fantastisch . Alles verliep vlot van begin tot einde, super goeie Dj ( Bart ) die de gasten perfect aanvoelde ! Dansvloer stond eigenlijk altijd vol, echt kei goed, dus zeker nogmaals complimenten aan Dj Bart, die heeft dat super gedaan, ook aan Franky voor de mails en de 2 afspraken ( sorry voor de vele mails ;-p ) Bedankt Steven en Lynn

28-11-'15 super Dj Dave

★★★★★
5 5 1
Hello, Wij zijn 28-11-'15 getrouw we hebben een super DJ gehad het was een fantastisch feestje iedereen heeft zig super hard geamuseerd , Jullie zijn GOED! Groetjse van ons ..

Huwelijksfeest 24-10-2015

★★★★★
5 5 1
Een beter dj dan dj Dave hadden we ons niet kunnen wensen, was gewoon super. zeer vlotte en duidelijke communicatie om alles heel vlot te laten verlopen.

Perfect wedding party

★★★★★
5 5 1
Thank thanks thanks, Thanks a lot to all the team, specially to Franky ( communication ) and of course our Dj Bart . Dj Bart was fantastic . Everyone had a great time ! It realy was a mixed audience, many cultures, and everything went perfectly Kind regards, Inge & Brian

Super trouwfeest!!

★★★★★
5 5 1
Super trouwfeest gehad, goed gedanst op fantastische muziek!! Echt een aanrader!! Dikke merci!!

Top Dj op ons feest

★★★★★
5 5 1
Bij deze wil ik het hele Team met in het bijzonder Franky en vooral dan onze Dj op het feest " Dj Bart " bedanken . Gewoon super, wij en zeer zeker ook onze genodigden vonden het klasse ! Ook gefeliciteerd met jullie nieuwe website zie ik, het was effe zoeken, daar de vorige website nog in onze gedachten zat 😉 . Volgend feest binnen 10 jaar, boeken wij jullie zeker terug . Grtz, Frank

Huwelijksfeest 17 juli 2015

★★★★★
5 5 1
Beste Dj Bartje's team, Jullie zijn super bedankt om ons trouwfeest zo goed te laten verlopen. Wij hebben er geweldig van genoten, het was super daarvoor dank. Met vriendelijke groeten van Vicky en Wim. Allen bedankt!!!!

Sandrine en Geert 25 jaar huwelijksfeest 5 september 2015

★★★★★
5 5 1
Beste, Ik wil jullie bedanken voor de schitterende prestatie van jullie DJ. Volop ambiance, voelt de zaal/groep perfect aan, hield rekening met ieders wensen...kortom een top DJ die we zo opnieuw zouden boeken. En dit is echt niet alleen mijn eigen mening maar van alle aanwezigen. Schitterende job, Bedankt, Geert

Huwelijksfeest 12 september 2015

★★★★★
5 5 1
Beste , Betreffende ons huwelijksfeest op 12 september 2015 Eventjes een feedback van onze zoektocht naar de muzikale begeleiding van ons feestje …. Website : geen opmerkingen e-mail verkeer : zeer goed , wij onthouden vooral de zeer goede/vlotte correspondentie . Onze DJ : de gewenste richtlijnen mooi opgevolgd , de DJ paste perfect bij ons profiel , wij kregen een prachtige dag/avond en daar heeft de DJ een groot aandeel in gehad . Weet dat jullie zeer goed bezig zijn en groeten vanwege een zeer tevreden Martine en Marc

Huwelijksfeest 12 september 2015

★★★★★
5 5 1
Eventjes een feedback van onze zoektocht naar de muzikale begeleiding van ons feestje …. Website : geen opmerkingen e-mail verkeer : zeer goed , wij onthouden vooral de zeer goede/vlotte correspondentie . Onze DJ : de gewenste richtlijnen mooi opgevolgd , de DJ paste perfect bij ons profiel , wij kregen een prachtige dag/avond en daar heeft de DJ een groot aandeel in gehad . Weet dat jullie zeer goed bezig zijn en groeten vanwege een zeer tevreden Martine en Marc

Kei goed!

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een geweldig feest gehad dankzij dj bartje.. De dansvloer is van heel de avond niet leeg geweest.. De dj voelde perfect aan wat voor muziek hij moest draaien. Alles gasten vonden het een geweldige dj.. Bij deze willen we ze aanraden voor iedereen die een keigoeie dj zoekt!!!! Heel erg bedankt dat jullie onze avond onvergetelijk gemaakt hebben.. Groetjes Anke en Tom 

Huwelijksfeest

★★★★★
5 5 1
Via deze wil ik het team van Frank en Bart en natuurlijk DJ Benny van harte danken voor de super geslaagde feestavond. Voor ons 35 jarig huwelijk hebben zij er alles aan gedaan om er een leuk en fantastisch feest van te maken. Heel professioneel, gedreven, correct kortom GEWELDIG. Dikke mercie en hopelijk tot een volgende keer. Lieve groetjes van Linda en Carlos

Leuk!

★★★★★
5 5 1
Heel hard bedankt aan het hele team! ze hebben er een onvergetelijk feest van gemaakt! We hadden de dj de vrije keuze gelaten van muziek en hij heeft echt super gekozen er was voor ieders wel wat wils. Ook het contact voordien was altijd supersnel en vriendelijk! Nogmaals bedankt aan het hele team! groetjes kathy en pieter

verjaardag

★★★★★
5 5 1
Super leuk feestje gehad voor onze 40ste verjaardag met DJ Dave! Leuke muziek, super ambiance op de dansvloer, zalige avond!  Voor herhaling vatbaar! 🙂 Groetjes, Katrien

hardstyle!!

★★★★☆
4 5 1
Onze complimenten nogmaals voor DJ Bart. Hij voelde het PERFECT aan wat het moest worden. Hij deed een mix van alles en onze voorkeur van onze muziek 'hardstyle' werd er mooi tussen gebracht. Zelf mensen die niets met die stijl hebben stonden op de dansvloer. Top Binnen 10 jaar een jubileum en moet Bart er zeker weer bij zijn. Hihi Een echte aanrader! Bedankt om onze dag mee compleet te maken Bart: dikke pluim. Steve en Sally

Feestje

★★★★☆
4 5 1
Heel hele dikke merci aan onze geweldige dj! Het was een super leuk feestje!  Ik kan jullie aan iedereen aanraden! Groetjes, Jennifer en Tom

leuke trouwerij

★★★★★
5 5 1
Wij waren van aalst en zochten iets speciaal . Na lang zoeken kwamen we uit bij dj-team bartje  . We spraken af  bij de baas thuis we bespraken de muziek alles werd tot in de puntjes geregeld voor onze grote dag. We trouwde 10-08-2013 de dj ging aanwezig zijn om 22u hij was er vroeger voor de bruidset op te stellen . Vriendelijke dj maakte van ons feest een topfeest van openingsdans tot het einde . Dit dj team is zeker aan te raden ze werken zeer goed samen en hun dj zorgt voor een knaller van een feestje  Wij raden deze mensen zeker aan . Iedereen sprak vol lof over ons feest . wij danken dan ook het ganse team .

Diploma feestje

★★★★★
5 5 1
Beste, wij hebben gisteren de verjaardag en het diploma van onze dochter gevierd en DJ Dave zorgde voor de ambiance. We hadden een schitterend feest en de ambiance was TOP ! Vanaf de eerste plaat stond iedereen op de dansvloer en hij is de hele avond goed vol gebleven. DJ Bart heeft dat schitterend gedaan en we wilden dat graag aan jullie laten weten ! SUPER ! BEDANKT !!! groetjes, familie van Van Herreweghe Vienna

DJ Dave

★★★★☆
4 5 1
Reactie van: Sarra  W O W ! Ik heb er geen woorden voor hoe geweldig DJ Dave heeft gedraaid op ons trouwfeest! De organisatie van Bartje's team was uitstekend. Een geweldige communicatie, vlotte service en oprecht. Ze weten een avond op gang te brengen en zo te houden. Super bedankt lieve schatten!

super!

★★★★☆
4 5 1
Wij zijn heel tevreden over de service van hun team. Alles werd goed uitgelegd en we werden steeds op de hoogte gehouden via mail. Als je een vraag had, dan stuurden ze onmiddelijk een mail terug. Echt een goede service.  Onze trouw was super, mede dankzij de dj's. Ze hebben het heel goed gedaan. We hebben ons goed geamuseerd en hebben achteraf goede reacties gekregen.  Dit team is zeker een aanrader.

Bartje zelf!

★★★★☆
4 5 1
Onze trouw is al een paar weekjes achter de rug, en dankzij DJ Bartje's Team is dit een leuk feestje geworden. Alle contacten worden zorvuldig op mail gezet, zodat er nooit een discusie kan ontstaan i.v.m., welk pakket je hebt, of muziek stijl en dergelijke. Wij hadden DJ Bartje zelf op ons feest, de dansvloer heeft alleen leeggestaan voor de openingsdans! tijdens het eten ook een leuk achtergrond muziekje erbij, het was Met andere woorden AF! Merci om voor onz te draaien Groeten Kristof en Natasja

Goede organisatie

★★★★☆
4 5 1
Ook ons huwelijksfeest zit er nu jammer genoeg al bijna een weekje op.  En dat feest was mede dankzij DJ Benny van DJ Bartje's Team echt een TOP-FEEST!! Het team is echt heel goed georganiseerd, DJ Benny was optijd aanwezig, en informeert ook wat je zelf verwacht/ Hij heeft van begin tot eind echt heel goed en opbouwend gespeeld! Tijdens receptie en eten wat achtergrond muziek en tijdens het dansfeest goeie muziek die het volk  dat er was wou horen. Eens het dansfeest begon is de dansvloer geen minuut meer leeg geweest!  Echt.... een DJ-team dat ik aan iedereen zal aanbevelen, wat de avond zelf ook al gebeurd is 😉

gr David en Sarah

★★★★★
5 5 1
Beste Dj Bartje en Team, Een heel uitzonderlijke dank voor DJ Benny, de dansvloer stond heel de avond (nacht) zeer goed gevuld, hij draaide wat het publiek wou horen en bij elke kleine opmerking of aanvraag ging hij hier heel vlot mee om. Top DJ en iedereen die het vraagt stuur ik door naar jullie. Dank u wel, Ook voor u als organisator, alles is vlekkeloos verlopen! Jullie zijn super!!! Groeten, David en Sarah Vande Meirssche - Van den Bossche

Mooie setup

★★★★★
5 5 1
Beste Bart en Franky, Hartelijk dank voor de perfecte service en prachtige setup! Een aanrader voor iedereen!  Groetjes Wim en Elsje Van Damme - Callebaut

was echt heel tof!

★★★★☆
4 5 1
Bij deze een beetje laat, willen wij even laten weten dat wij een TOP deejay hadden, zo ook een TOP feest.Wij hadden dj Bartje zelf, gewoon super .... . Het was dan ook een super geslaagd feest, met enorm veel ambiance. Proficiat en nogmaals onze dank aan het hele team. Alles verliep vlekkeloos van de eerste tot de laatste mail, we mochten zelf verschillende keren langskomen om alles te bespreken. ZEKER een aanrader!

20 jaar!

★★★★★
5 5 1
Hallo, Wij willen nog even melden dat wij, dankzij DJ Johan van het DJ-Bartje's Team, een geweldig feest hadden! (20 jaar getrouwd) Bedankt voor de goede samenwerking. Met vriendelijke groeten, Erik en Mireille

Theo en Joséé

★★★★★
5 5 1
Ons huwelijksfeest was gewoon fantisch dankzij  DJ Bartje´s Team. We kunnen iedereen aanraden om dit DJ Team in te huren. Veel van onze gasten zijn ons komen feliciteren met onze DJ , steeds veel volk op de dansvloer ,goede muziek en noem maar op.  Het was gewoon af. Vanaf het eerste telefoongesprek kon je direkt aanvoelen dat het goed zat. Niet twijfelen maar direct bellen , je zal er geen spijt van hebben. 10/10 vanwege den Theo en Josée.

mvg dennis!

★★★★☆
4 5 1
Het Dj Bartje Team heeft van ons huwelijk een succes gemaakt. De communicatie tijdens het regelen liep erg aangenaam en de vriendelijke dj heeft vakkundig gedraaid. Hij hield met alle doelgroepen in de zaal rekening en ook onze aangegeven stijl kwam helemaal aan bod. De installatie zag er ook erg vakkundig uit en daarbij is de prijs ook nog eens vriendelijk. Ik raad dit dj team aan iedereen aan!

Schrijf uw eigen review

Naam
Email
Titel
Beoordeling
Bericht