Voorwaarden

Voorwaarden

Uw feest is een belangrijk evenement, bij een bruiloft misschien wel een van de belangrijkste evenementen waar u nog veel aan terug zult denken.

U en uw gasten zijn bij Dj-Bartjes team en uw Dj voor het feest in goede handen voor alles wat geluid en licht aangaat. Om alles goed te laten verlopen is het echter wel belangrijk even stil te blijven staan bij een aantal belangrijke voorwaarden.

Zo moet bijvoorbeeld verzekering en brandveiligheid geregeld zijn en is melding bij instanties voor het ten gehore brengen van muziek noodzakelijk.
Ook hierbij verleent Dj-Bartje’s team de service om u op de hoogte te brengen van de wettelijke bepalingen – daarmee bent u verzekerd van zonder problemen uw feest te kunnen houden.

Lees daarom aandachten de informatie over de boeking hieronder, alsook het document met onze voorwaarden, dat u kunt lezen door op de link rechts op deze pagina te klikken.Daar staan ook een paar andere interessante links

Boeking en voorschot

  • Om de Dj, en materiaal op de gewenste datum als VAST te boeken moeten wij een voorschot vragen van 200 Euro,  binnen de 7 werkende dagen vanaf uw boeking. Pas als het voorschot op onze rekening staat bent u zeker van de Dj en materiaal.
  • U ontvangt dan ook een linea recta een mail als bevestiging van betaling van dit voorschot, alsook nogmaals onze overeenkomst en algemene voorwaarden, zodat ook u zwart op wit een overeenkomst heeft van onze aangeboden diensten op desbetreffende data.
  • Het resterende bedrag dient op de dag zelf cash vereffend te worden of  tenminste 7 dagen voor de desbetreffende dag of periode, ook gestort met vermelding data, naam en locatie.
  • De mails, overige schriftelijke communicate en het gestorte voorschot of volledige betaling gelden als contract en akkoord voor offerte en ingang van het  feest, evenemen.
  • Bij het verkrijgen van onze overeenkomst/algemene voorwaarden en het gestorte voorschot of volledige betaling gelden onze algemene verhuur – verkoop – en animatie voorwaarden, dit vanaf de eerste mail/tel. tot en met na onze diensten en service.

Klik hieronder voor meer informatie

Sabam
Belgische Vereniging van Auteurs, Componisten en Uitgevers

Brandweer
Informatie-aanvraagformulier op de website

Stuur het contactformulier in of stuur een email naar info@dj-bartje.be

Bel naar:

0473.40.11.79                          0499.11.86.76

Zoekt u een Dj’s en/of discobar voor;
Bruiloft, bedrijfsfeest, trouwfeest, verjaardag, jubilea, huwelijk, personeelsfeest, privé feest, bals, show, presentatie, carnaval, themafeest, fuif, nieuwjaar, begeleiden van artiesten en bands, etc. gaat dan vlug naar ons contact formulier of klik op het e-mail adres